Til toppen

ALVEDIA Geltest Crossmatch til hund / 10 stk

Produktnummer: 10807
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

GELTEST ALVEDIA XM

Presentasjon

Hunder har mange blodtyper på overflaten av de røde blodlegemene (DEA1, 3, 4, 5, 7, DAL...) Siden det ikke finnes monoklonale antistoffer for alle disse blodtypene (unntatt DEA 1), er det obligatorisk å utføre en pålitelig krysstest (XM) før transfusjon. Målet med kryssprøven er å etablere serologisk kompatibilitet mellom mottaker og donor for å påvise alloantistoffer.

Vår teknologi

XM Gel Test XM (major og/eller minor) er basert på et individuelt mikrorør fylt med en blanding av gel og en spesifikk antiglobulinreagens som påviser tilstedeværelsen av immunglobuliner (IgG og IgM) og/eller C3-komponenter som binder seg til overflaten av de røde blodlegemene. Vår Gel Test XM-test gjør det mulig å påvise inkompatibilitet på tvers av alle hundeblodgrupper (DEA1, 3, 4, 5, 7, DAL...).

 

MATERIALE SOM LEVERES :

1 eske med 10 geltester
1 buffervæske

 

Ønsker du andre Alvediatester så ta kontakt. 

 

ALVEDIA BLODTYPETEST til hund - hurtigtest

Alvedia blodgruppering Et blodgruppeantigen er definert som en molekylær struktur på overflaten av erytrocytten som kan gjenkjennes av et definert antistoff. Strukturer med lignende sammensetning kan grupperes i ulike blodgruppesystemer. Hver art har sitt eget blodgruppesystem.
90499

ALVEDIA BLODTYPETEST til katt - hurtigtest

Alvedia blodgruppering, et blodgruppeantigen er definert som en molekylær struktur på overflaten av erytrocytten som kan gjenkjennes av et definert antistoff. Strukturer med lignende sammensetning kan grupperes i ulike blodgruppesystemer. Hver art har sitt eget blodgruppesystem.
10800