Til toppen

Reklamasjon

Akselsens Agenturer A/S følger forbrukerkjøpslovens bestemmelser knyttet til garanti, samt angre- og returrett. Reklamasjon av varer til Akselsens Agenturer A/S må skje innen rimelig tid og senest innen 14 dager fra du mottok varen. Dersom reklamasjonen skyldes en skade som har inntruffet under transport ber vi om at du tar vare på emballasjen. Har du mulighet til å ta bilder av skaden/tilstanden til pakken ved ankomst setter vi stor pris på det. Dersom vi anser produktet som skadd eller en feilsending vil vi selvsagt erstatte varen. I slike tilfeller ber vi om at du raskt kontakter oss på post@aksvet.no og forteller hva som er skjedd, slik at vi kan opprette en egen sak for hevelsen av ditt kjøp. Returnerte produkter må være ubrukt og i originalemballasjen. Ta kontakt med vårt oss før varene sendes i retur.  Fyll ut og legg ved vårt. Returskjema i pakken ved tilbakesending. Ved henvendelser pr. tlf. ber vi dere om å oppgi ordrenummer for at vi raskere skal finne fram til din ordre.

Ved tvister knyttet til om varen er feilaktig, ødelagt eller feilsendt henviser vi til Forbrukerrådet. Hevede kjøp, som omfattes av over nevnte punkt, tilbakebetales innen 30 dager fra den dagen vi mottok varen.   

Angre og returrett

Akselsens Agenturer A/S følger forbrukerkjøpslovens bestemmelser om angre og returrett. Du kan fritt heve kjøpet innen 14 dager fra du mottok varen og sende varen tilbake til oss.

Dette forutsetter at varen er i sin originale emballasje og ikke har vært åpnet.    66 98 60 40  eller e-post: post@aksvet.no
 

Retur av varer sendes til: Akselsens Agenturer AS Ravnsborgveien 31 1395 Hvalstad


Returskjema
Returskjema-edit.pdf