Til toppen

ALVEDIA Geltest Crossmatch til katt / 10 stk

Produktnummer: 10806
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

GELTEST ALVEDIA XM

Presentasjon

Katter har ett hovedblodtypesystem, kalt AB-systemet, med tre typer: blodtype A, som er den vanligste, blodtype B og blodtype AB. Tilstedeværelsen av naturlig forekommende alloantistoffer hos katter av type A og B krever at blodtypebestemmelse må utføres før ALLE blodtransfusjoner for å unngå en akutt hemotytisk transfusjonsreaksjon. Det er nå velkjent at katter har andre blodtypesystemer, for eksempel Mik-antigen eller andre ukjente systemer.

Ifølge nyere publikasjoner anbefales det nå på det sterkeste å utføre en kryssprøvetest (XM) på katter før den første transfusjonen. De nye studiene har nemlig vist inkompatibel XM før første transfusjon mellom katter med samme blodtype på grunn av naturlige antistoffer. Disse studiene beskriver også inkompatible XM-tester få dager etter den første transfusjonen som tidligere var kompatibel med samme donor, noe som viser at det finnes andre blodtypesystemer og sterk alloimmunisering.

Vår teknologi

Vår Feline XM Gel Test (major og/eller minor) er basert på et individuelt Gel Test-mikrorør fylt med en blanding av gel og spesifikt felint antiglobulinreagens som detekterer tilstedeværelsen av immunglobuliner (IgG og IgM) og/eller C3-komponenter som binder seg til overflaten av de røde blodlegemene. Vår Gel Test XM-test gjør det mulig å påvise inkompatibilitet på tvers av alle blodgrupper hos katt (A, B, AB, Mik og andre ukjente antigener...).

MATERIALE SOM LEVERES :

1 eske med 10 geltester
1 buffervæske

 

Ønsker du andre Alvediatester så ta kontakt. 

 

ALVEDIA BLODTYPETEST til hund - hurtigtest

Alvedia blodgruppering Et blodgruppeantigen er definert som en molekylær struktur på overflaten av erytrocytten som kan gjenkjennes av et definert antistoff. Strukturer med lignende sammensetning kan grupperes i ulike blodgruppesystemer. Hver art har sitt eget blodgruppesystem.
90499

ALVEDIA BLODTYPETEST til katt - hurtigtest

Alvedia blodgruppering, et blodgruppeantigen er definert som en molekylær struktur på overflaten av erytrocytten som kan gjenkjennes av et definert antistoff. Strukturer med lignende sammensetning kan grupperes i ulike blodgruppesystemer. Hver art har sitt eget blodgruppesystem.
10800