Til toppen

BOWIE & DICK autoklavetest 20 stk.

Produktnummer: 10677
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

Interster har utviklet en ny Bowie & Dick Type Autoclave Lean Pack som oppfyller alle kravene i ISO 11140-4. Bowie & Dick Type Autoclave Lean Pack er en Type 2 kjemisk indikator pakket i spesialpapir med en ytre pappemballasje som imiterer den originale Bowie & Dick-testen. Bowie & Dick Type Autoclave Lean Pack tester om damppenetrasjon i autoklaven er på tilstrekkelig nivå gjennom fargeendring av den kjemiske indikatoren. Endringen av fargen på den kjemiske indikatoren vil gå fra blå til lys rosa og indikerer om alle parametere (tid, trykk og damppenetrering) er tilstrekkelige til å godkjenne prosessen.

Bowie & Dick Type Autoclave Lean Pack består av en kjemisk indikator som er pakket inn mellom to lag med spesialpapir. Den kjemiske indikatoren og spesialpapiret er pakket i ytteremballasje av papp som kan åpnes veldig enkelt etter bruk. Indikatoren inneholder et spesialutviklet indikatorblekk som er festet gjennom en silketrykkprosess. Produktet inneholder ikke tungmetaller.

Den nye Bowie & Dick Type Autoclave Lean Pack har størrelsen 102 x 76 x 30 mm. På grunn av det faktum at Bowie & Dick Type Autoclave Lean Pack har en mindre størrelse, er det mulig å pakke mer effektivt. Dette har resultert i mer økonomisk transportemballasje. Bowie & Dick Type Autoclave Lean Pack har blitt testet under tilsyn av BSI Assurance UK Ltd. Lean-pakken ble positivt sertifisert med en BSI Kitemark (KM 633144) og oppfyller fullstendig ISO 11140-4 på alle mulige Bowie & Dick-sykluser (B1) , B2 og B3).

Som et resultat av at startfargen til Bowie & Dick Type Autoclave Lean Pack er blå og den endelige fargen som trengs er rosa/lilla, er en tydelig kontrast synlig mellom en vellykket og mislykket prosess. Dette eliminerer enhver tvil mellom et før- og etterresultat av prosessen.