Til toppen

MAXI/GUARD Oral Cleansing Wipes, 100 stk

Produktnummer: 84334
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

12 stk. i en transporteske. 

Fra lederne innen sinkbasert munnpleie

  • Rask og enkel i bruk
  • Nøytralisert sinkformulering
  • Til bruk med alle kjæledyr

Fordeler

  • Enkel å bruke for dyreeiere
  • Løser opp ubehagelig lukt fra munnen
  • Bidrar til å fjerne plakk
  • Økt villighet fra dyret til munnrens
  • Opptil 100 dager med effektiv munnhygiene

De vanligste spørsmålene om MAXI/GUARD® Oral Cleansing Wipes

Hva er unikt med MAXI/GUARD® Oral Cleansing Wipes?

MAXI/GUARD® Oral Wipes er både et effektivt munnhygieneprodukt og applikator i ett. Rengjøringen av munnhulen til kjæledyr går mye raskere og enklere siden serviettene er tilsatt vår unike sinkformulering. Denne smaksfrie forbindelsen nøytraliserer vond lukt i munnen, bidrar til å redusere plakkavleiringen og motvirker betennelse i tannkjøttet. Serviettene har en struktur som gjør det lettere å fjerne plakk mekanisk, men er ikke så grove at de skader tannkjøttet. MAXI/GUARD® Oral Cleansing Wipes øker eierens etterlevelse og kjæledyrets aksept.

Hvilken type orale tilfeller bør jeg bruke MAXI/GUARD® Oral Cleansing Wipes?

MAXI/GUARD® Oral Cleansing Wipes er ideelle for å kontrollere dårlig ånde og redusere plakkavleiringen hos kjæledyr som ikke uten videre aksepterer en tannbørste, eller for dyreeiere som har problemer med å bruke munnpleieprodukter konsekvent. De er perfekte for å opprettholde munnhelsen og forlenge tiden mellom profesjonelle tannrengjøringer.

I hvilke tilfeller bør man vurdere et annet produkt?

MAXI/GUARD® Oral Cleansing Wipes er utmerket til vedlikehold av munnen. MAXI/GUARD® Oral Cleansing Gel anbefales ved eksisterende utfordringer, for eksempel ved fremskredne periodontale tilfeller, stomatitt, etter ekstraksjoner og etter operasjoner. Dette produktet inneholder vår unike sinkaskorbatforbindelse som hjelper til med å løse de vanskeligste tilfellene.

Hvordan bruker jeg MAXI/GUARD® Oral Cleansing Wipes?

Ta ganske enkelt en munnserviett ut av beholderen og vikle den rundt pekefingeren. Tørk forsiktig av tennene og tannkjøttet på begge sider av kjæledyrets munn, og kast servietten på riktig måte. Sørg for å skape en positiv opplevelse ved å rose kjæledyret etter bruk. Det kan være nødvendig å bruke mer enn én klut de første gangene eller til større kjæledyr. Bruk daglig for best mulig resultat.

 

Hvordan er MAXI/GUARD® Oral Cleansing Wipes pakket og hvordan skal de oppbevares?

MAXI/GUARD® Oral Cleansing Wipes er pakket med 100 våtservietter per glass. Det anbefales å oppbevare glasset opp ned for å få en perfekt fuktig våtserviett ved hver bruk. Oppbevaring i normal romtemperatur.

Kan MAXI/GUARD® Oral Cleansing Wipes brukes på klinikken?

Ja. MAXI/GUARD® Oral Cleansing Wipes kan brukes som et godt pedagogisk hjelpemiddel for å vise dyreeiere viktigheten av godt munnstell i hjemmet. Det er bare å bruke én klut til å rense munnen på en kundes kjæledyr og vise kunden kluten etter bruk. Kunden vil bli overrasket over hvor mye munnrester som finnes i kjæledyrets munn. Dette gjør det mye enklere å promotere tannpleie og daglig bruk av MAXI/GUARD® Oral Cleansing Wipes.


Servietten til venstre viser en femdagers opphopning av plakk og oralt avfall som er fjernet fra hundens tenner ved bruk av MAXI/GUARD Oral Cleansing Wipes. Servietten til høyre er ubrukt og vises til sammenligning.

Nyttig tips

På veterinærklinikker kan MAXI/GUARD Oral Cleansing Wipes utleveres til hjemmebruk før en profylakse og/eller sendes hjem for bruk etter profylakse.

 

ORAL GEL MAXI GUARD 118 ml

12 stk. i en transporteske.
84335