Til toppen

ORAL GEL MAXI GUARD 118 ml

Produktnummer: 84335
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

12 stk. i en transporteske.

MAXI/GUARD Oral Cleansing Gel inneholder askorbat/taurin. Produktet er naturlig, trygt for daglig bruk og smaksfritt.

MAXI/GUARD Oral Cleansing Gel anbefales for alvorlige orale problemer som avanserte periodontale tilfeller, etter oral kirurgi og før og etter tannrengjøring.
Maxi/Guard Oral Cleansing Gel kan påføres direkte fra flaskespissen.

MAXI/GUARD® Oral Cleansing Gel - Veterinærtannlegens mest brukervennlige og effektive munnrensemiddel og oppfrisker for hunder, katter, hester og eksotiske dyr. MAXI/GUARD Oral Cleansing Gel inneholder stoffet sinkaskorbat/taurin. Produktet er naturlig, trygt for daglig bruk, billig, smaksfritt og gir god aksept hos kjæledyret. Fungerer med eller uten børsting. Pakket i myke klemmeflasker på 4 oz.

 

Hvordan fungerer det?
Dr. Peter Emily forklarer i sin vitenskapelige oppsummering "Zinc Ascorbate Cysteine - How Does it Work?" i tidsskriftet Pet Veterinarian at svovelaminosyren kelaterer med illeluktende svovelforbindelser og oksiderer flyktige fettsyrer i munnen. Dette gir en rask (etter 30 sekunder) reduksjon av dårlig ånde." Dr. Emily forklarer videre at "sinkaskorbat stimulerer kollagenproduksjonen. I bunn og grunn er kollagenstimulering reparasjonsprosessen i vevet."

Klikk her for å se den omfattende studien som ble publisert i Journal of Veterinary Dentistry.

Forebygging og vedlikehold

Du kan praktisk talt sikre deg at kjæledyret ditt har god munnhelse hvis du følger disse rådene: regelmessige kontroller og skaleringer (fjerning av plakk og tannstein) hos familiens veterinær, regelmessige kontroller av kjæledyrets munn for dårlig ånde og misfarget, betent tannkjøtt, et kosthold som generelt unngår søt eller myk, klebrig mat, og daglig bruk av et naturlig munnrensemiddel som MAXI/GUARD Oral Cleansing Gel.

Bruk
Regelmessige besøk hos familiens veterinær er den beste garantien for at kjæledyret ditt har god helse. Du kan imidlertid supplere disse besøkene med egenundersøkelser av kjæledyrets munn og regelmessig bruk av MAXI/GUARD Oral Cleansing Gel.

MAXI/GUARD Oral Gel kan påføres store hunder direkte fra flaskens applikatortupp. Mindre kjæledyr, spesielt katter, kan ha behov for påføring med finger eller vattpinne. Dette produktet er konsentrert. Påfør en liten mengde (dråpe på størrelse med en ert) på hver side av munnen ved behandling av katter. Velg den metoden som gjør det enklest for deg og kjæledyret ditt å gjennomføre en regelmessig og behagelig munnhygiene.

Anbefales for:

Avanserte periodontale tilfeller
Etter kirurgi
Før og etter profylakse


Bruksområder for hest inkluderer:

Sår på bitt
Ekstraksjonssteder
Skader i munnen
Abscesser
Irritasjoner etter tannfjerning
Betennelse i tannkjøttet
Bruk av Oral Cleansing Gel til hest

Eksotiske bruksområder inkluderer:

Stomatitt hos leguaner og slanger
Lavgradig bihulebetennelse hos fugler
Bidrar til å redusere betennelse i munnhulen
Stomatitt som følge av tannstillingsfeil hos kaniner
Sink-konsentrasjonen er trygg for alle eksotiske dyr
Bruk av Oral Cleansing Gel til eksotiske dyr

Sikkerhet

MAXI/GUARD Oral Cleansing Gels sinkaskorbat/svovelaminosyreformulering har vært i bruk innen veterinærmedisinsk odontologi i over 20 år uten problemer. Laboratorieundersøkelser viser at dosering to ganger daglig i den anbefalte lille mengden vil gi betydelig mindre sinkinntak enn anerkjente toksiske nivåer eller til og med det nødvendige daglige inntaket fra kosten. Naturlige orale forbindelser som sinkaskorbat/taurin er generelt anerkjent som den sikreste tilnærmingen til munnpleie, spesielt hos dyr som får produktet i seg.

Mange tannpleieprodukter for hjemmebruk inneholder klorheksidin. Publisert veterinærmedisinsk forskning har vist at regelmessig bruk av klorheksidin kan øke hastigheten på mineraliseringsplakk (tannstein), gi brune flekker på tennene og redusere pasientens smakssans. MAXI/GUARD Oral Cleansing Gel inneholder ikke klorheksidin og har ikke disse bivirkningene. Klikk her for å se et utdrag fra en artikkel som ble presentert på American Veterinary Dental Society Forum om dette emnet.

Toleranse

MAXI/GUARD Oral Gel er den naturlige løsningen på problemer med aksept hos kjæledyr. Maxi/Guard Oral Gel er et alkoholfritt, klorheksidinfritt og praktisk talt smaksfritt tannpleieprodukt som fungerer med eller uten tannpuss. Godkjent av veterinærer og dyreeiere i over tjue år. MAXI/GUARD Oral Gel er trygt for alle kjæledyr, men husk at det er et konsentrert produkt og at det bare trengs en liten mengde per påføring. Hvis det brukes for store mengder, kan det oppstå problemer med etterlevelsen. 

Nyttige tips

For klargjøring og bruk av MAXI/GUARD Oral Cleansing Gel åpner du flasken og heller i det medfølgende hetteglasset med vitamin C. Sett på applikatorspissen igjen. Etter at kulen har falt til bunnen av flasken, rist til den er oppløst. Gni eller klem en liten mengde (en dråpe på størrelse med en ert for katter) på hver side over kjæledyrets bakre tenner og tannkjøtt. En naturlig rensende effekt vil fordele produktet til fjerntliggende områder. Bruk daglig for best mulig resultat. Oppbevares i kjøleskap eller kjølig, mørkt skap etter blanding.  Så lenge formelen er blågrønn, er den fersk og virksom. Etter blanding vil den omtrentlige holdbarheten være ett år under foretrukne lagringsforhold.

På veterinærklinikker kan MAXI/GUARD Oral Cleansing Gel utleveres til hjemmebruk før en profylakse og/eller sendes hjem for umiddelbar bruk etter profylakse.

Nyhet

MAXI/GUARD Oral Cleansing Wipes, 100 stk

12 stk. i en transporteske. 
84334