Til toppen

MIKROCHIP Thermochip / 10 stk. 

Produktnummer: 60564
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

Bio-Thermo-mikrochippen fungerer som en identifikasjonsmikrochip på samme måte som alle andre ISO-kjæledyrmikrochiper. I tillegg er det lagret en temperaturfølende biosensor i en bestemt del av minnet til mikrochipen. Dette gjør det mulig å lese mikrochiptemperaturen og identifikasjonsnummeret samtidig ved å bruke en bestemt leser som SureSense Microchip Reader.

Diameter 21 mm, lengde 13 mm

Hva er mikrochiptemperatur?

Som for mennesker er temperaturmåling hos kjæledyr en viktig helseparameter som kan signalisere endringer i dyrets velvære.  Når mikrochipper implanteres i hunder og katter, settes de inn i det subkutane vevslaget på venstre side av halsen.

Derfor måler mikrochippen dyrets subkutane temperatur, som er forskjellig fra rektaltemperaturen (kroppens kjernetemperatur).  Mikrochip temperaturen er ikke en erstatning for rektal temperatur, men et måleverktøy som gjør det enklere å overvåke et dyrs individuelle temperatur over tid. Dette skyldes at plasseringen av en mikrobrikke gjør det enklere å ta flere temperaturmålinger uten å påføre dyret ubehag.

Flere temperaturmålinger på ulike tider av døgnet kan over tid avsløre trender i det enkelte dyrets temperaturprofil.  Når dette kombineres med informasjon om de daglige aktivitetene og atferden til et kjæledyr, får man et mer komplett bilde av kjæledyrets "normale" helse- og atferdsprofil.  Atypiske variasjoner fra denne profilen kan være en indikasjon på endringer i kjæledyrets velvære.

AVGIFT TIL DyreID - 3 000,00,- ekskl. mva.

MARKEDSTØTTE DyreID - 220,- ekskl. mva

 

Nyhet

Mikrochip, Mini De Luxe, 8 mm / 10 stk

Avgift til DyreID og markedsstøtte kommer i tillegg til prisen for mikrochip
25854